Тренінг «Зміцнення кваліфікаційних здібностей щодо надання психосоціальної підтримки внутрішньо переміщеним особам і приймаючим громадам»

  Визначна подія - 10-12 жовтня відбувся надзвичайно корисний тренінг з розвитку навичок для шкільних психологів та соціальних педагогів «Зміцнення кваліфікаційних здібностей щодо надання психосоціальної підтримки внутрішньо переміщеним особам і приймаючим громадам», який проводився за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh» та Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.



   Колеги з Хорватії Ясенка Преград і Міхаель Козина. вразили своєю професійностю, відкритістю та теплим відношенням, а головне - щирим бажанням допомогти нам, українцям, пережити складні часи та події, які так схожі на те, що прийшлося пережити хорватам в 90-х роках минулого століття. Дякую тренерам за те, що поділилися своїм досвідом!

А також дякую колегам, Людмиля Гобовій та Дарині Макаренко. Завдяки нашій спільній роботі, жвавому обговоренню запропонованого тренерами підходу цей семінар став ще яскраввішою подією.




Комментарии