«Акція захисти себе від ВІЛ»



В рамках акції «16 днів проти насилля» активна група учнів 9-х класів розробила та представила на шкільній лінійці своїм ровесникам презентацію «1 грудня – День боротьби зі СНІДом», в якій підлітки нагадали своїм ровесникам основні правила захисту від страшного захворювання. А також виготовили листівки та червоні стрічки, які є символом толерантного ставлення та підтримки ВІЛ-позитивних людей.
 Балясова Катя, Маєвська Дарина, Протасова Настя, Сафронов Максим та Омельченко Богдан виступають з  інформаційним повідомленням на шкільній лінійці.

Учениці 8-А класу Фоміна Марина, Іванова Орина, Сорока Настя та практичний психолог Лапа Віра Миколаївна надягли червоні стрічки в знак підтримки людей хворих на СНІД. 
Учні та педагоги, які підтримали акцію «Захисти себе від ВІЛ».

Також в рамках проекту школярі здійснили виїзну акцію в центр міста, де мали змогу нагадати перехожим про значення 1 грудня, як дня боротьби проти СНІДу, а також роздати бажаючим листівки і червоні символічні стрічки.
Успішна участь в проекті сприяла підвищенню впевненості в собі підлітків та підвищенню мотивації до участі в соціально значущих проектах.

Балясова Катя та Маєвська Даша чіпляють червону стрічку перехожому, який погодився надягти її в знак толерантного відношення до людей хворих на СНІД.

Комментарии